Мъж е обвинен, че е пребил баща си до смърт: По

...
Мъж е обвинен, че е пребил баща си до смърт: По
Коментари Харесай

Мъж е обвинен, че е пребил до смърт баща си

Мъж е упрекнат, че е пребил татко си до гибел: 

По предписание на Окръжна прокуратура-Хасково бе притеглен като обвинен А.Г., на 27 година, за това, че на 23.03.2023 година в гр. Димитровград, обл. Хасково, съзнателно умъртвил татко си – Д.Г., на 71 година - закононарушение по чл.116 ал.1 т.3, вр. чл.115 от Наказателния кодекс, написа.

На 23 март 2023 година в гр. Димитровград след зародил битов спор А.Г. нанесъл побой на потърпевшия. Вследствие на нанесените удари на Д.Г. били породени телесни увреждания. Пострадалият бил настанен за лекуване в болница, където на 26.03.2023 година умрял.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, следствието по което се води от следовател и под надзора на Окръжна прокуратура-Хасково.

В хода на следствието са били разпитани очевидци, изискани са писмени материали и е назначена съдебномедицинска експертиза.

А.Г. е бил арестуван от органите на Министерство на вътрешните работи за период от 24 часа, а след привличането му в качеството на обвинен във връзка с него е било постановено и задържането му за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.

Предстои Окръжна прокуратура-Хасково да внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на обвинения А.Г.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР